loading...
پایگاه اینترنتی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی بهشهر
دادپژوه بازدید : 1429 پنجشنبه 26 بهمن 1391 نظرات (0)

چگونه برای کارشناسی ارشد برنامه ریزی کنیم؟
از دستش ندید!حتما بخونید.

این سوالی است که معمولا دانشجویان ترم 5 به بعد مکررا می پرسند. در پاسخ باید بگویم من برای برنامه ریزیها کوتاه مدت مثلا ظرف 3 ماه یا چهار ماه و غیره مطلب خاصی بلد نیستم. این کار رو واگذار می کنم به همان موسسات آموزشی که پول کلان می گیرند و معجزه می کنند و دانشجویان را در کنکور قبول می کنند. اما برای برنامه ریزیهای بلند مدت حداقل 6 ماه تا یکسال می شود برنامه ای طراحی کرد که احتمال قبول شدن در کنکور با رتبه خوب بسیار بالا برود. باز هم تاکید می کنم قبولی هیچ کس را تضمین نمی کنم.

قدم اول:

آنچه از مطالعه مطالب مربوط به روشهای مطالعه و غیره یاد گرفته ام و تجربه اندکی که در این زمینه دارم بدست می آید که اولین چیزی که برای قبول شدن در آزمون لازم است داشتن یک حس اعتماد به نفس و احساس توانستن البته به لطف خدا می باشد. به نظر کلیه روانشناسان کسانی که از همون ابتدا اعقتاد دارند که درس می خوانند ولی قبول نمی شوند، مطمئن باشند که قبول نمی شوند. بنابراین خیلی مهم است که درس بخوانیم و امید داشته باشیم که انشاء الله قبول می شویم. این قدم اول.

قدم دوم:

یک برنامه ریزی دقیق برای مطالعه لازم است. برای این کار باید از میزان دقیق فرصتی که داریم مطلع باشیم. دقیقا چند ساعت فرصت مطالعه دارید؟ باید این مطلب را دقیق دقیق مشخص کنید. برای دست یافتن به این امر باید از روی حوصله بشینیم و فکر کنیم و حساب و کتاب کنیم که در هر هفته دقیقا چند ساعت می توانید به مطالعه فقط برای کارشناسی ارشد نه برای پایان ترم یا امتحان دیگر، وقت بگذارید. این ساعات بسته به نوع دانشجویان فرق می کند. بعضیها کارمندند فرصت کمتری دارند. بعضیها خانه دارند کمتر فرصت دارند. بعضیها تبنلند کم فرصت دارند و بعضی ها هم که 24 ساعت بیکار و وقت اضافه زیاد دارند. اما داشتن وقت اضافه به معنای قبول شدن نیست و نداشتن وقت به معنای قبول نشدن نیست. بستگی به این دارد که چگونه از فرصت اندک خود استفاده کنیم.

بنابراین باید ساعات دقیق را تعیین کرد. چگونه؟ یک جدول تهیه کنید مثل این جدول


ساعات شبانه روز

شنبه

یکشنبه

دوشنبه

سه شبنه

چهارشنبه

پنج شنبه

جمعه

1

خواب







2

خواب







3

خواب







4

خواب







5

خواب







6

مطالعه







7

صبحانه







8

کلاس درس







9

کلاس درس







10

کلاس درس







11

کلاس درس







12

ناهار







13

استراحت







14

استراحت







15

کلاس درس







16

کلاس درس







17

مطالعه







18

تفریح مثلا







19

تلویزیون مثلا







20

نماز و شام مثلا







21

مطالعه







22

مطالعه







23

مطالعه







24

مطالعه







سپس همانند روز شنبه تعیین کنید که چه ساعاتی را واقعا می توانید به مطالعه اختصاص دهید. وقتی کل هفته را اینجور تعیین کردید دقیقا مشخص می شود که شما در هفته چند ساعت فرصت فقط مطالعه برای کارشناسی ارشد دارید. فرض کنید بطور متوسط هر روز 4 ساعت فرصت مطالعه داشته باشید که در هفته می شود 28 ساعت. در ماه می شود حدود 120 ساعت. در 6 ماه می شود حدود 700 ساعت. در یکسال می شود حدود 1400 ساعت. لذا کسی که یکسال روزی 4 ساعت مطالعه کند می تواند 1400 ساعت مطالعه داشته باشد.

قدم سوم:

در این مرحله باید کلیه کتابها و جزواتی که میخواهیم مطالعه کنیم را از اساتید معتبر و کارشناس در آن رشته بپرسیم سپس تهیه کرده و مجموع صفحات آنها را جمع بزنیم. مثلا ممکن است حدود 10 کتاب را مجبور باشید مطالعه کنید. هر کتاب را بطور متوسط 300 صفحه بگیرید. میشود مجموعا 3000 صفحه. بنابراین شما 3000 صفحه مطلب را در 6 ماه یا یکسال باید بخوانید. اگر شش ماه فرصت داشته باشید باید هر ساعت از ساعات مطالعه که طبق جدول بالا تهیه کردید، حدود 5 صفحه بخوانید یعنی در 700 ساعت در طول شش ماه می شود 3500 صفحه خواند. حتی برای اینکه وقت بیشتری برای روزهای آخر ذخیره کنیم باید این مقدار را اندکی حدود 20 درصد بیشتر کنید. مثلا اگر قرار است هر ساعت 5 صفحه بخوانید برای خودتان هر ساعت 6 صفحه رادر نظر بگیرید. این بخاطر این است که در صورت مواجه شدن با برخی مشکلات غیر مترقبه و فورس ماژور مثل فوت کردن، از بین رفتن، غرق شدن یا هر مشکلی از این قبیل، آخر سر وقت کم نیاریم و از قبل آنها را جبران کرده باشیم. لذا با این تفاصیل اگر قرار باشد هر ساعت مطالعه 6 صفحه بخوانیم (البته این 6 صفحه با احتساب جلد کتاب و صفحات سفید و بدون مطلب و عکس وغیره هست) در هر روز می شود بطور متوسط 24 صفحه. بنابراین دانشجوی مورد نظر ما که روزی 4 ساعت بیشتر فرصت نداشت، باید حداقل 24 صفحه از آن 10 کتاب را بخواند در مجموع نه از هر کتاب 24 صفحه از کل آنها 24 صفحه. نحوه خوانده باید اینگونه باشد. اول یکبار کامل می خوانیم تا آخر بدون اینکه وقت تلف کنیم. بعدا بر می گردیم بطور دقیق تر می خوانیم به گونه ای که فرص می کنیم معلم هستیم و می خواهیم از متن 24 صفحه سوال امتحانی طرح کنیم. وقتی مطالعه کردیم ضمن مطالعه به هر مطلب مهمی که رسیدیم روی آن ماژیک فسفری ترجیحا رنگ فسفری و نارنجی نه قرمز یا صورتی پررنگ که چشم ما را اذیت کند می کشیم. بعدا همان مطلب را به صورت سوال و جواب در یک دفتر مخصوص می نویسم. یعنی این 24 صفحه را باید اینقدر دقیق بخوانید. قبول دارم یه مقدار طول میکشه ولی در پایان خواهید دید چه اتفاق جالبی افتاده. تمام کتاب 300 صفحه ای که شاید 15 روز وقت شما را گرفته خوانده اید در حداکثر 40 صفحه خلاصه می شود و شما می توانید از این بعد هر دو روز یکبار آنرا دور کنید.

وقتی این برنامه را اجرا کردید یعنی روزی مثلا 24 صفحه درس خواندید در 4 ماه می شود 2800 صفحه یعنی شما تقریبا کل کتابها را خلاصه برداری کرده اید و حدود 10 تا دفتر 40 صفحه ای دارید. حالا هر 20 روز یکبار می توانید این 10 دفتر را دور کنید حداقل. در این بین من مطمئن هستم فرصتهای اضافی زیاد پیدا خواهید کرد. این فرصتها را می توانید از خودتان آزمون بگیرید مثلا نمونه سوالهای کارشناسی ارشد سالهای قبل را حل کنید. مثلا قوانین مربتط با درسها را مطالعه کنید. یا هر مطلبی که احساس می کنید ممکن است به نفع شما تمام شود.

نمی دانم یک حساب سر انگشتی کردید یا نه، این برنامه برای کسی است که فقط روزی 4 ساعت می خواهد درس بخواند آنهم فقط 6 ماه فرصت دارد حال اگر کسی روزی 5 ساعت درس بخواند و یکسال فرصت داشته باشد چه می شود؟ می شود 1800 ساعت مطالعه. تقسیم بر 3000 صفحه مطلب می شود حدودا هر ساعت 2 صفحه یعنی هر روز 10 صفحه. دیدید چقدر درس خواندن تکلیف آسانی است؟ با روزی 10 صفحه مطالعه می شود 10 کتاب 300 صفجه ای را در یکسال بطور کامل خلاصه برداری کرد. فقط و فقط کاری کنید که هیچگاه از برنامه خودتان عقب نیافتید. واگر افتادید حتما همان روز بعد جبران کنید. تکالیف وقتی انباشته می شوند سنگین می شوند. خوب دوستان و اما قدم بعدی یعنی:

قدم چهارم:

قدم چهار انجام یکسری کارهایی است که اثبات شده در موفقیت تاثیر غیرقابل انکار دارد. از همه مهمتر حفظ ارتباط با خداست. در این میان بیشترین چیزی که می تواند خدا را راضی کند جلب رضایت پدر و مادر است هر جور که باشند حتی دیکتاتور. بارها و بارها افراد مختلف تجربه کرده و گزارش داده اند. انجام واجبات هم مثل نماز تاثیر شگرفی دارد در ریلکس شدن ذهن جهت مطالعه و فراگیری بهتر. بطور خلاصه انجام امور معنوی.

در ضمن یکسری دستورالعملهای روانشناسی نیز لازم است. مثلا گفتم همیشه امیدوار باشید به آینده که قبول می شوید. مثلا توی ذهنتون خودتون را پشت میز کلاس درس کارشناسی ارشد دانشگاه مورد علاقه خود بپندارید. چون هر قدر به خداوند حسن ظن داشته باشیم و به او امیدوار باشیم به همان میزان احتمال موفقیتمان بیشتر است.

هیچگاه از این عبارات مزخرف استفاده نکنید:

من که قبول نمیشم. من که می دونم مردوم میشم. اصلا خر ما از کرگی دمی نداشت. هر چی سنگه مال پای لنگه. باید پول داشت. باید پارتی داشت. تو این مملکت کی میتونه درس بخونه. برو بابا مدرک که بگیری باید بذاری در کوزه آبشو بخوری. تو که دکترا گرفتی چی شدی که من ارشد بگیرم و  از این جور اعتقادات مزخرف هرگز به خود راه ندهید. چرا که قبلا هم گفته ام اگر اعقتاد براین دارید که موفق می شوید یاشکست می خورید در هر دو صورت حق با شماست. اعتقادات فکری آدم سرنوشت آدم را می سازد.

خوب فعلا فکرکنم کافی باشه باز هم اگر مطلب جدیدی به ذهنم رسید به آخر همین مقاله اضافه خواهم کرد.

موفق باشید انشاء الله همه شما را در بالاترین پله نردبان موفقیت ببینم. ولی بدانیم که موفقیت فقط کنکور نیست. «موفقیت توفیق بندگی خداست». (استاد سیدمجتبی حورایی)

منبع
دادپژوه بازدید : 1040 پنجشنبه 11 آبان 1391 نظرات (0)
منابع مطالعاتی آزمون کارشناسی ارشد حقوق91
منبع


رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 حقوق جزای اختصاصی  1 (جرایم علیه اشخاص) دکتر حسین میرمحمد صادقی
2 حقوق جزای اختصاصی 2 ( جرایم علیه اموال و مالکیت) دکتر حسین میرمحمد صادفی
3 حقوق جزای اختصاصی 3 (جرایم علیه  امنیت و آسایش عمومی) دکتر حسین میرمحمدصادقی
4 قانون مجازا اسلامی (نموداری چتر دانش)
آراء سبز
آیین دادرسی کیفری
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 قانون آیین دادرسی کیفری (نموداری چتر دانش)
آراء سبز
2 قانون اصلاح  قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب مصوب 1381 (نموداری چتر دانش)
آراء سبز
3 آیین دادرسی کیفری دکتر خالقی شهر دانش
4 آیین دادرسی کیفری جلد 1 و 2 دکتر محمد  آشوری ارشاد اسلامی
5 کمک آزمون آیین دادرسی کیفری (چتر دانش) مهدی صیادی آراء سبز
حقوق بین الملل خصوصی
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 حقوق بین الملل خصوصی دکتر محمد نصیری آگاه
2 قوق  بین الملل خصوصی (تعارض قوانین) دکتر نجادعلی الماسی میزان
3 مجموعه نکات مهم و کلیدی و نموداری حقوق بین الملل خصوصی محمود رمضانی بهنامی
4 نکات مهم و جامع حقوق بین الملل خصوصی 1 و 2 دکتر صادقی زیازی بهینه
حقوق بین الملل عمومی
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 حقوق بین الملل عمومی دکتر محمد رضا ضیایی بیگدلی گنج دانش
2 بایسته های حقوق بین الملل عمومی دکتر رضا موسی زاده میزان
3 حقوق سازمانهای بین المللی دکتر رضا موسی زاه میزان
4 جزوه حقوق بین الملل عمومی 1 و 2 دکتر ابراهیم بیگ زاده دانشگاه شهید بهشتی
5 حقوق سازمانهای بین المللی دکتر سید داوود آقایی عدالت
حقوق اساسی
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 حقوق اساسی (دو جلدی) دکتر سید محمد هاشمی میزان
2 بایسته های حقوق اساسی دکتر ابوالفضل قاضی میزان
3 مجموعه آزمونهای حقوق اساسی به همراه درسنامه جامع و نکات مهم محمود رمضانی عدالت
متون حقوقی
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 نکات مهم  Law Text محمود رمضانی عدالت
2 مجموعه آزمونهای متون حقوقی محمود رمضانی بهنامی
3 متون حقوقی بین المللی همراه با  درسنامه و تست محمود رمضانی آراء سبز
4 ترجمه تحت اللفظی و روان A Level and as level law محمود رمضانی آراء سبز
متون فقه
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 مباجث حقوقی شرح لمعه به همراه ترجمه  آن دکتر اسدالله لطفی مجد
2 متن تحریر الروضه به همراه ترجمه (فقه استدلالی سید مهدی دادمرزی) سید مهدی دادمرزی سمت
3 شرح لمعه دکتر علی شیروانی دارالفکر
4 لمعه دمشقیه دکتر علی شیروانی داراالفکر
5 متون فقه (نموداری) مهدی صیادی آراء سبز
حقوق مدنی
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 قانون مدنی در نظم حقوقی کنونی دکتر ناصر کاتوزیان میزان
2 وقایع حقوقی دکتر ناصر کاتوزیان به نشر
3 اعمال حقوقی دکتر ناصر کاتوزیان به نشر
4 درسهایی از عقود معین 1 و 2 دکتر ناصر کاتوزیان گنج دانش
5 قوائد عمومی قراردادها 1 دکتر صفایی
6 مختصر حقوق خانواده دکتر صفایی
7 ارث دکتر مهدی شهیدی سمت
آیین دادرسی مدنی
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 دوره آیین دادرسی مدنی 3 جلد دکتر شمس دراک
2 قانون آیین دادرسی مدنی (نموداری چتر دانش)
آراء سبز
حقوق جزای عمومی
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 زمینه حقوق جزای عمومی دکتر رضا نوربهار گنج دانش
2 حقوق جزای عمومی 2 جلد دکتر محمد علی اردبیلی میزان
3 کمک آزمون حقوق جزای عمومی مهدی صیادی آراء سبز
حقوق اداری
رديف
عنوان كتاب
مؤلف/ مترجم
ناشر
1 حقوق اداری دکتر عبدالحمید ابوالحمد توس
2 حقوق اداری دکتر منوچهر مؤتمنی سمت
3 حقوق اداری دکتر رضا موسی زاده میزان
حقوق تجارت
رديف عنوان كتاب مؤلف/ مترجم ناشر
1 حقوق تجارت 5 جلد دکتر ربیعا اسکینی سمت
2 قانون تجارت در نظم کنونی دکتر محمد دمیرچیلی میثاق عدالت
3 قانون تجارت (نموداری چتر دانش)
آراءسبز
4 حقوق اسناد تجاری دکتر کورش کاویانی میزان
5 حقوق شرکتهای تجاری دکتر کورش کاویانی

میزان

دادپژوه بازدید : 32647 یکشنبه 16 بهمن 1390 نظرات (20)

نحوه انتخاب سردفتر اسناد رسمي:
با توجه به نيازمنديهاي هر محل، سازمان ثبت اسناد و املاك كشور با توجه به شرايط مقرر در قانون دفاتر اسناد رسمي مصوب 1354 اقدام به پذيرش سردفتر اسناد رسمي مي‌نمايد.

نكات مهم آزمون سردفتري اسناد رسمي:

علاوه بر شرايط عمومي كه در زمان اعلام آگهي ثبت نام از طرف ثبت اسناد و املاك كشور مشخص مي‌شود، طبق ماده 6 قانون دفاتر اسناد رسمي مصوب 25/4/1354 اشخاص زير را مي­توان به سردفتري

دفترخانه اسناد رسمي تعيين نمود:

1) اشخاصي كه داراي ليسانس حقوق در رشته قضايي يا منقول از دانشكده الهيات باشند.

2) كساني كه داراي دو سال سابقه خدمت قضايي يا وكالت پايه يك دادگستري باشند.

3) ساير كارشناسي­ها به شرط داشتن سه سال سابقه دفترياري

4) اشخاصي كه از مراجع مسلم، داراي تصديق اجتهاد طبق آيين‌نامه‌اي كه به تصويب وزارت دادگستري مي‌رسد باشند.

5) دفترياراني كه داراي گواهي قبولي امتحان مخصوص سردفتري و دفترياري موضوع شق سوم ماده 10 قانون دفاتر اسناد رسمي مصوب 1316 باشند به شرط داشتن پنج سال سابقه دفترياري

6) دفترياراني كه داراي ديپلم كامل متوسطه باشند به شرط داشتن هفت سال سابقه دفترياري اول.

7) دفترياران اول كه در تاريخ تصويب اين قانون شاغل بوده و 15 سال سابقه دفترياري اول اعم از تناوب و يا مستمر داشته باشند.

8) سن سردفتران اسناد رسمي در بدو اشتغال نبايد از 24 سال كمتر و از 50 سال بيشتر باشد.

منبع

دادپژوه بازدید : 2372 دوشنبه 05 دی 1390 نظرات (0)

باسمه تعالی

قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد به منظور تأمین نیروی قضایی خود، طبق تبصره بند ب ماده 211 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه کشور از محل موافقت شماره 100/1981/9000مورخ 27/1/1390 ریاست محترم قوه قضائیه، تعداد 500 نفر از برادران واجد شرایط را از طریق برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه ­های تخصصی و گزینش بصورت رسمی آزمایشی به شرح ذیل استخدام نماید.(به ادامه مطلب رجوع فرمایید)

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 66
  • کل نظرات : 39
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 62
  • آی پی امروز : 33
  • آی پی دیروز : 49
  • بازدید امروز : 48
  • باردید دیروز : 62
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 175
  • بازدید ماه : 474
  • بازدید سال : 7,223
  • بازدید کلی : 435,537
  • کدهای اختصاصی